Villasukkarakkautta

Pidän käsitöiden tekemisestä ja villasukka on helpoin ja nopein tehdä. Tänä vuonna niitä on valmistunut tiuhaan tahtiin. Aina kun katson jotain sarjaa tai muuten vaan tv:tä, tulee otettua kutimet kaveriksi.

Tällä kertaa näin vastaavan oloiset sukat Pinterest’issä ja ajattelin että tuollaiset on mukavat. Langat kaivelin vanhoista lankajäämistä (mitä on enemmän kuin pitäisi).

Kuvion löysin Pinterest’istä ihan etsimällä.

Sukat tehty ihan Novitan Nalle langoilla, väreinä musta ja valkoinen.

Harvemmin tulee tehtyä kirjoneuletta, siinä joutuu keskittymään niin kovasti. Nyt lähti kirjoneulebuumi päälle ja eilen hainkin langat yksinkertaiseen kirjoneulepuseroon – saa nähdä tuleeko valmiiksi 😉

Mietin miksen ole neuleisiin useinkaan tarttunut. Kun olin nuori, vähintään puolet (jos ei enemmänkin) neulontatöistäni jäi kesken. Minun oli vaikea saada aloittamiani töitä valmiiksi. Viimeistään työ keskeytyi päättelyyn. Tämä on kuitenkin muuttunut iän myötä. Suhdeluku on 9/10:stä saan valmiiksi.

Nuorena yhden villapaidan sain valmiiksi, mutta silloin ei osannut arvostaa oman käden aikaansaannosta ja omaa työtä. Näin siis paita jäi lojumaan, kunnes heitin sen vain pois.

Tällä kertaa aion tehdä paidan valmiiksi ja tehdä sen ihan käyttöön 😊

– riina –

You may also like

Leave a comment